tja!

Det är lika bra man håller käften i fortsättningen, det blir minst liv då..




aja, jag mår bra, Eddie mår bra och Jens mår bra, å de e huvudsaken:) 

   
       snart så.. Längtar:)!



Idag så har jag och Eddie varit hos Ingela och Leo och hälsat på, det var kul!:)

Imorrn så hämtar Ingela grejerna vi beställt, längtar:)


Tack för den fina presenten Älskling LOVE YOU!:)!

tjenna

Har ÄNTLIGEN hittat laddaren till kameran, fan som jag har sökt..  :)  måste ju snart börja göra lite julkort å skicka, det börjar dra ihop sig mot jul nu, bara lite över en månad kvar till 1:a advent... ojojoj vad tiden går fort, å Eddie blir snart 1 år, iofs 3 mån dit, men det går undan:)

å vi som inte ens hunnit med att döpa honom, det har varit så mycket tankar på annat så det har inte blivit av, jag kände att jag ville ha återbesöket i Umeå överstökat först, så man kunde slappna av å inte behöva tänka på det..
men det var ju länge sen jag var dit på återbesök, men det har inte hunnits med ändå, ska ta oss i kragen nu så vi får döpa honom..

i övrigt så rullar livet på, jag mår bättre och bättre för varje dag tycker jag, så det är kul:)
jag försöker som sagt ta mina promenader varje dag, det är skönt att rensa tankarna lite, när man går hemma så kan det lätt bli att man tänker på allt som varit å då är det lätt att man blir ledsen, så då är promenader en bra medicin, å då kanske man tappar ett eller annat kilo på kuppen med:)


Och det är tur att jag har Eddie och Jens, utan dom skulle jag ALDRIG klarat det här som varit! Jag älskar er!

Tjenis

Ikväll så har vi varit hos ingela och patrik och lille Leo och ätit middag, sen blev det IDOL, iaf för min och ingelas del:) hehe..
när vi kom hem så hade Eddie fått feber 39.5, stackarn! hoppas det går över tills imorrn, han har ju fått alvedon iaf..

är lite sugen på å fara till stan imorrn, men får se hur det blir,beror ju på om Eddie är frisk eller inte...



nä, nu ska ja sova, de komma ju en dag imorrn me..


Älskar dig Jens!


heej

Här är det full fart, Eddie har nyss blivit 9 månader.. tiden går fort.. igår började han gå med lära-GÅvagnen och han har även börjat ta sig upp för trappen:/  så nu är det bara till å se upp!

vilket tråkigt väder det är idag, jag väntar på snön jag.. den är efterlängtad:)

har funderingar på att åka på jobbet och säga hej idag, var länge sen man träffade alla där och det var länge sen dom fick se Eddie..

kanske man hinner med en promenad också:)

ne nu ska jag se vars lilleman håller hus:) 

 

bye

Tjolahopp!

Idag så har jag fått med mig Jens på stan, vilket inte händer SÅ ofta, men fick han att köpa ett par jeans till sig själv, och det blev även en fleecedress till Eddie:)
Sen va jens på söderströms en snabbis å då tänkte vi sen att vi kanske skulle gå in på rusta en sväng när vi ändå var i farten.. Å när vi skulle ta ut eddie ur bilen så hade han spytt ner hela sig, och naturligvtis så hade vi inga Xtra-kläder med oss till han, så vi gick in på willys och torkade av han och tog på han en jacka som var lite för stor för han, men det dög ju att åka bil i, så någe rusta blev det inte idag.. sen for vi in till stan och la eddie i barnvagnen men en stor filt och åkpåse och gick rakt in på H&M och handlade kläder åt han, så jag passade på att göra av med presentkortet på 500 spänn på kläder åt han på en gång när vi ändå var i farten:) å sen tog vi på han ett av plaggen å åkte på kebabhouse och åt middag, de va gott..


glömde att jag även hunnit med en promenad i förmiddags också...


Har lite tråkigt ikväll, vet inte riktigt vad jag ska hitta på, jag blev så jäkla sugen på chips och dip, men när jag väl plockat fram det så var jag inte sugen på det längre, så det står fortfarande orört.. hehe.. konstig man är ibland:)


ne, nu kanske man ska gå å lägga sig, gick in på FB en snabbis men det lagga ju så jag sket i de..



ha det bra och sov så gott alla!


Här är häromdagen då Eddie var redo för att hänga med mig ut på en promenad, eller han åkte ju vagn han:)

Eddies Mormor har stickat slipovern, så ***la snygg:)

mammas och pappas älskling:)

Tjenis..

Igår va Ingela och hennes som Leo (9dagar äldre än Eddie) och hälsade på:) vi tog en promenad runt botniabanan, och när vi kom hem så åt vi nybakad sockerkaka:) mums:)
Sen så kom mamma och pappa och bjöd på mat hos oss, inte helt fel.. det blev kyckling och klyftpotatatis.. sedan så åkte pappa och hämtade en halv styckad älgtjur , som skulle paketers och vacuumförpackas, så vi hade de vi gjorde igårkväll, skulle egentligen åka och fira Annelie som fyllde år, men får göra det idag ist.

Idag så har jag och Eddie varit på en prommis, skönt:)

Å snart så ska vi åka ner på kajen i holmen och äta lunch-middag:) jag tar väl det gamla vanliga, rödspätta med stekt potatis ovh remouladsås:) smaskigt:)

Bye 

heej

Idag så har jag och Eddie varit på Liten och Stor med Jessica och Bambi, sen gick vi till en gemensam kompis och drack kaffè och han hade köpt fika:)
sen när vi kom hem så tog jag och eddie en promenad, väl behövligt vill jag lova med tanke på att man legat på latsidan i typ 1 vecka:)


funderar på vad man ska hitta på ikväll..
ja, vi får se..

kanske går ut en sväng med Eddie igen..


förresten så har Eddie börjat ställa sig upp mot typ allt nu, så det är bara att passa så han inte river ner alla saker han kommer åt..:)

bye


Uppdat.

Sitter och kollar på IDOL nu ja, Eddie sover och Jens och Fredrik spelar Need for speed och dricker öl dom..
funderar på å gå å lägga mig, kommer att bli en lång dag imorrn, hade ju funderingar på att kliva upp vid halv 7 och göra frukost på säng åt Jens, men då ska han och fredrik fara iväg en sväng från morron, å jag kliver inte upp före 5 bara för att göra frukost:) hehe.. 
fast man kan ju inte ligga å tryna hela förmiddan, jag kliver upp vid halv 8 för då brukar Eddie vakna:)

ne, nu ska jag kika klart på sista minuterna av IDOL..



Bye

Snart..

...så är det helg! IGEN.. dagarna går så oerhört fort, bara rusar förbi!
Imorrn så blir det smörgåstårta, jämarns vad jag längtar! :)
Jens ska visa sina kunskaper med att baka en gräddtårta han:)
Jag har inte bakat nånting, så det får bli nå handlat från affärn, men det funkar nog lika bra det.. ibland är man lat helt enkelt:)
så nu har jag städat idag, och så hoppas jag att man kan hålla så här fint till imorrn nu då:) hehe.. alltid så blir det drage fram dittan och dattan...
aja, från det ena till det andra så har Eddies feber har gått över, skönt! Men det är som att tröttheten för han kommer nu i efterhand när han börjar pigga på sig..

Funderar på att åka på affärn och handla lite småsaker som jag glömde när jag va å handlade i onsdags, men Eddie har nyss somnat så jag väntar tills han vaknat så får han följa med han också!

Så vad ska man göra nu då? Äh, jag gör ingenting, det är rätt skönt det med! hehe



Tack och hej leverpastej!

Heey

Eddies feber börjar lägga sig.. sköönt att han piggar på sig!
Har varit med mamma och veckohandlat och handlat inför Jens födelsedag på lördag! har handlat till 2 smörgåstårtor och sen skulle jens baka en tårta också:) Jag älskar smörgåstårta!! :)  sen så ska vi ha nå kompisar som kommer på middag också på kvällen:) det blir fläskfilè och ugnsgratinerade potatisklyftor och dyl.

Eddie har somnat nyss så jag ska passa på att putsa fönstren uppe, det har inte blivit gjort då vi nyss bytt till nya fönster! Jag kan bara inte hitta fönsterskrapan, å de jävliga är att jag kan inte skylla på nån att den e borta heller, jag har lagt bort den själv, men kan inte riktigt komma på vart..


Ikväll så ska vi på middag hos Fredrik, hemlagade köttbullar:) mums, har inte ätit köttbullar på hur länge som helst så det ska blir gott!


Bye


idag..

... har jag varit på BVC, det var en tant där som pratade bilbarnstolar, vi har ju redan köpt en ny, men hon pratade ju om andra saker också..
sen så for vi mammor från föräldragruppen till Lina där vi åt lunch.. supergott! vi hade typ knytkalas, en tog med sig det, så tog den andra med sig nåt annat osv..
Det var trevligt!
synd bara att jag inte kunde ha med mig Eddie så han fick leka med de andra barnen, men han hade 40 graders feber och var jättehängig så Jens fick va hemma med han..
men efter alvedon såg han genast lite piggare ut..

Sen vid typ 19.00-tiden så tog jag en promenad, det är bra kallt ute nu på kvällarna, det är bara att ta på sig långkalsongern hädan efter:)

nä, nu ska jag sova så man kommer upp i tid imorrn!

sov gott på er alla läsare!

uppdatering:)

Är lite småless på detta väder! jag som brukar gå 2, eller åtminstone 1 promenad/promenader om dan, men det har som inte kännts så kul om man måste gå å frysa i blåsten och regnet, jag som inte tagit fram tjockjackan än heller.. man har fått ligga på latsidan ett tag nu..

ååååååhhhh vad jag längtar till fjälls och snön, så man får åka ut på fjället med skoter, eller stanna på en sjö och fiska, eller bara stanna nånstans mitt på hållet och grilla en korv och dricka varm choklad.. å när man kommer till stugan så tar man en varm dusch och sätter sig framför kaminen.. det är så himla mysigt!
fast det är mysigt där året om:)

från det ena till det tredje så har jag väl inte gjort så mycket ikväll, plockat undan i köket vilket är vardagsmat, och sedan tänt lite ljus och tittat på TV och käkat en smörgås.. jag som har ratat KESO så länge jag kan minnas, köpte en burk idag för jag tänkte att jag skulle kanske tycka om det nu, alla pratar ju om att det är så nyttigt med KESO, tro det eller ej, I LOVE IT nu vill jag lova.. haha.. tänk så konstigt att man ogillat en sak förut men gillar det så mycket nu.. ja, jag äter det inte bara för att det är nyttigt om ni tror det:)

nä, nog om KESO, fjälls och dåligt väder!

GODNATT

tjenis!

Jag måste säga att helgen har varit super! i fredags så var vi och hälsade på några kompisar från föräldragruppen och fikade, det var trevligt:) synd bara att vi inte hann stanna längre, men det får vi ta nån annan dag!

Igår så var pappa barnvakt åt Eddie, första gången man lämnar bort han över natten, så jag kan ju säga att det var lite pirrigt, men mamma och pappa litar jag på till 110% så det gick faktiskt bra ändå:)
sen for vi till Martin och käkade supergod middag! sen så drack vi lite och badade sedan vildmarksbad, nog känns det att vintern är på G alltid! det var jäkligt kallt om ansiktet, huvudet var ju OK men tanke på att man hade mössa på sig, men fejan blev kall den:)
Tack för en trevlig kväll Martin och alla som var med!

Jag vill ju lova att det kändes jäkligt tomt utan eddie och diesel imorse, man är van att man vaknar av att Eddie pratar och att diesel kommer och gosar på morron.. åå vad jag saknar dom!

Nä, nu så ska vi åka till mamma och pappa och hämta älsklingarna våra å sen så blir det nog elgiganten, är lite sugen på ett Ps3 men vi får se:)

Aja ha det bra alla som läser!


Tjingeling


RSS 2.0