Lille vän..

... tittade med ficklampa i halsen på Eddie idag och såg att det inte var nån tand på G, utan han hade prickar i halsen, tror fan det att han grät å sa AJAJAJ när han åt apelsin idag, det sved väl som tusan för stackarn... Åkte på VC så dom fick kolla vad det kunde vara, dom gjorde ett svaljprov, men det visade ingen halsfluss el dyl. så det var bara nåt virus.. han får vara hemma från dagis imorrn så får man se om det går över.. har han ingen feber så kanske han kan gå på tors.. Om det gått över i halsen också vill säga.. Han äter ju så det är ju jättebra.. har blivit rätt mycket glass idag, men det kan man aldrig få för mycket av när man är sjuk.. :)

Ikväll så har jag vikt in lite kläder i nya garderoben på Eddies rum, och har även flyttat om lite på rummet, det blev superbra :)

Nej, nu ska jag gå och ta mig en värmande kopp te.. fortfarande kallt ute, termometern står på 21,1 minusgrader.. brrrr.. lite snö vore ju inte helt fel ;)








God Morgon..

Länge sen man skrev här nu..

... -18.5 grader ute idag, brrrr... kallt... synd bara att det är så dåligt med snö..

Igår så fick jag för mig att fara på jysk å köpa en garderob som jag ska ha på Eddies rum, snacka om att det var mycket skruvar hit å dit, jag skruvade ihop det mesta själv, men sen blev jag less och kallade in förstärkning: - Jens.. tack för hjälpen!  fint blev det :)

Idag så ska vi hämta gran,  å sen så ska jag och Eddie klä den, längtar! så himla mysigt när granen är klädd och paketen är lagda under :) Jag dock har fått min julklapp redan av jens- startkablar till bilen.. Verkligen behövligt här i kalla norrland :) Tack älskling!! Kanon å alltid ha startkablar i bilen..

Skulle gärna vilja åka ut å sparka med Eddie å diesel idag, Eddie sitter i sparklådan med fårskinnsfäll, ytterkläder och en filt, och ligger å myser och tycker det är jättekul och åka spark..  men kylan får mig att avstå idag, Eddie hade även feber igårkväll också, är piggare idag, men jag tror dock att det är fler tänder på G också..

Imorrn så ska vi åka på julbord, längtar, så himla gott, var på samma ställe ifjol också och det var supergott!! :)

Ne, nu ska jag ta och dricka lite kaffè och börja med städning.. Tråkigt... men KUL när det är färdigt. Det jobbigaste med städning är att få tummen ur.. å börja.. men har man väl tagit det steget så går det undan :)


Eddie och Diesel, Våra älsklingar :)





RSS 2.0