Hallå!

Ja, då var återbesöket överstökat.. Röntgenplåtarna såg bra ut, så det känns jättebra, fick även sluta med 1 Medicinsort och ska även sluta med en till om 2 veckor och börja med en annan då..  I övrigt så såg allt bra ut så det känns bra, ska på återbesök om 2 år igen. 

När vi var på väg till Umeå så stannade vi och tittade på Tallbergsbroarna, där Gevalia-Reklamen spelades in, jämarns va högt det var! Åsså stannade vi vid rastplatsen där och fikade:) 
Och Efter läkarbesöket så åkte vi på Kina å åt mat, det var supergott:) sen åkte vi och hälsade på Jens Fasteroch drack kaffè.. 

tack kusin för bloggdesignen du fixade åt mig!

Ne nu ska jag kila! 

Tja!

Imorgon då blir det Umeå, återbesök. tiden har gått fort vill jag lova..  Jag hoppas att allt ser bra ut, å då kanske man får sluta med medicinerna..
Älsklingen sa att Kinarestaurangen i Umeå har suverän mat, så vi ska passa på att äta där:)
Vi skulle ju äta på kina i Ö-vik i lördas med dom hade semesterstängt, så det blev Matcompaniet ist. -Fläskfilè med potatisgratäng och bea.sås:) gott var det:)

Nu när man pratat om mat så ska jag berätta att jag köpte en Orbitrek igår, så man får väl se om man tappar några kilon, fast måste även lägga om kosten med, har fuskat med alltför mycket godsaker nu ett tag.. men det är ju så gott så det är det värt:)

Lilleskrutten växer så det knakar, han har börjat `prata` mer och mer nu, tänk om man hade förstått vad han sa:)
Nä, nu ska jag gå å ta upp han ur sängen, han vill inte sova nåt nu så då får han springa i Gå-stolen ett tag, det gillar han vill jag lova:)

Tjing!

Hallå!

Har varit och gjort en skallröntgen med kontrastvätska idag, det kändes lite äckligt när dom sprutade kontrastvätskan, man fick typ metallsmak i munnen och sen kändes det typ som om man pissade på sig.. men det gick över lika fort igen! Får svaret när jag ska på återbesök i Umeå den 28/7 känns skönt att det snart är bortgjort och jag hoppas innerligt att allt ser bra ut, och förhoppningsvis så får jag sluta med medicinerna med:)  och sen så hoppas jag också på att jag får köra bil igen, man känner sig så oerhört låst när man inte får köra själv. Man blir beroende av Jens och mamma å pappa.. Man känner sig lite besviken ibland med tanke på att kompisar vill att man ska komma å hälsa på hit och dit och framoch tillbaka, så man får försöka tima in t ex när Jens åker in till stan el. dyl. men de kan aldrig el. mer än sällan komma å hälsa på mig, dom som har körkort och allting.. men men, det är väl bara att bita ihop och hoppas att man snart får köra igen så kan man ta sig vart man vill och när man vill:)

Har varit på Lidl idag och handlat lite till husvagnen. PlastTallrikar, -muggar, -skålar osv. Ska gå ut nu medans Eddie sover och packa in lite så det bara är att fara när man ska åka nånstans och inte behöver känna att man måste göra det innan man ska åka.

 


Hello!

Dopet vi var på igår var jättefint! Efteråt var det fika på församligsgårn, tårta å kakor i massor:) onyttigt var det, men oj va gott det var! :)

Idag så var vi på marknaden igen, morsan jobbade igår så hon ville gå idag ist. Eddie fick ett par foppatofflor av morsan å farsan och han fick även en polis och en brandkårströja:) sen blev det en hamburgare och en halv kantarelltoast. Då ha man gjort bort kornsjömarknaden för i år med:) 

Eddie sover nu, men när han vaknat så ska vi cykla ner till kornsjö å bada voffen lite:) 

Hojj, eller cykel!


Tjolahopp!

Ja nu var det lördag igen.. <efter regn kommer solsken brukar det ju sägas.. hoppas på finväder nu till kvällen eftersom det blir grillning! kanske blir en och annan pilsner med:)
Men först ska vi på  Dop, min kusin Helena från Sthlm hennes dotter ska döpas.

Igår så kom min kusin från Borås å hälsade på med hennes sambo, det var trevligt! har inte träffat My på jag vet inte hur länge, så då fick hon träffa Eddie med:)

Ne de här gå inte, dags å he på sig nå kläder så man kan åka ner på marknaden en sväng innan man ska på dopet, eller måste hem igen sen å duscha å byta kläder såklart innan man ska te kyrkan..


Hojj, eller cykel:)Lilleskrutten:)


RSS 2.0