P4..

.. Hände en liten lustig grej i fredags, jag höll på att städa på förmiddagen och fick för mig att he på radion, tänkte jag slår på p4 och lyssnar på sök och finn, och efter det brukar det vara lyssnarrecept..  Varpå dom sökte recept på höstgrytor.. men, tänkte jag jag har ju det där receptet som jag lade ut här på bloggen för ett tag sen.. så jag mejlade in receptet och kort därefter så ringer han i p4 upp och frågar om han får ringa upp mig i direktsändning och att jag läser upp receptet i radion, -självklart, sa jag och vips så vann jag en kokbok:) hehe.. kul, jag fick kokboken på posten idag.. lite kul faktiskt.. jag tycker om att laga olika sorts maträtter.. :)

Nåja, i lördags så var det skoterns dag, så jag,eddie, jens och martin åkte in till stan och kikade lite, åkte sedan och käkade på MAX, det var länge sen, eddie åt upp allt i en MAX-box, all strips och en hel burgare.. mammas storkille:)
Sedan åkte vi hem till oss och jag gjorde efterrätt, bananasplit-paj.. det var supergott:)

i söndags så tog jag en långpromenad med eddie i barnvagnen han somnade nästan så fort man satte han i vagnen, han gillar att åka vagn han..

jag har kommit igång med promenaderna igen vilket känns väldigt bra:)

Idag så har vi varit till mammsen och grattat henne och ätit tårta.. har även hunnit med 2 promenader idag.. känns skönt..

Nu blir det en kopp te..

Kram från mig..


RSS 2.0