Helgen!

..vars ska jag börja, börjar väl med fredag, mat hos sandra,håkan och moa, supergod mat:) vi var tyvärr inte kvar så länge eftersom eddie började bli så trött, så nästa gång så ska vi stanna längre!

i lördags så åkte jens in till stan och köpte en ny ugn. Välbehövligt vill jag lova, den gamla hade sjungit på sista versen om man säger så:) han är snäll min karl:)

å vid ca 18.00 så lämnade vi Eddie hos Zandra och Johnny som passade honom medan vi var i vik och åt middag, det var nån typ av pubafton där, men jag stannade bara tills ca 20.30 för  Zo J skulle ut på krogen, men den tiden passade mig perfekt, det räckte gott och väl, det blev lite halvjobbigt för skallen med ca 150 pers som kacklade så det lät som ett hönshus:) men i övrigt var det trevligt, jag missade efterrätten, men det gör inget..
när jag kom hem så kom annso och hennes dotter och spelade bingolotto med mig, det var kul, jag vann iaf 100 spänn så jag hade tjänat igen pengarna som jag köpte lotterna för. sen la jag ner eddie. å vid ca 12-tiden så kom jens hem lagomt slirig, å sen kom även mamma och pappa och sovde över.

Söndagar är ju vilodag säger de flesta, men jag har städat typ alla skåpar i köket och rensat ut allt som man aldrig använder, och fick sedan ugnen inkopplad.
sen åkte vi på ÖoB å sen for vi på tre kronor och åt en pizza, smaskens:)

Eddie sover och snart blir det sängen även för vår del. sitter bara och väntar på ett jens ska komma hem för han har vare å hämtat en bil som han köpt..


Imorrn blir det liten och stor för mig och eddie:)

Bye

Eddie..

..sitter i mitt knä nu och vill skriva han med, men det går lite dåligt det:) 
har nyss gåt en promenad me diesel, min andra promenad idag, sköönt.
fick även et tokryck å slet ut alla kläder i hallen och garderoben och slängde allt onödigt som aldrig används.. känns skönt att det är färdigt:) å fint blev det:) har inte införskaffat nya byrån å de än men det kommer..

ne nu ska jag kolla på IDOL:) och lägga ner eddie. å imorrn så ska vi til sandra, håkan å moa:)



bye

mammas och pappas älskling!


hello!

vilket jäkla blåsväder.. å jag som skulle ta en promenad eller två idag, men det blev inte mycket av det.. tråkigt.. hoppas det är finare väder imorrn, vill ju höra fortsättningen på boken jag lyssnar på:)

har varit på willys å handlat med mamma idag, eddie fick va hemma me jens..

har även varit och grattat pontus och äte tårta, han fick fia med knuff och yatsy, det var uppskattat, han började spela direkt:)

nyss hemkommen och hade tänkt gå å duscha men jens kom på att vi inte har nå varmvatten så han gick ut och skulle göra upp en eld.. så på en timme kanske man kan duscha:)

har haft funderingar på att göra om i hallen, men känns drygt å tapetsera om, det får bli en senare uppgift, kanske bara handlar en ny soffa och en byrå dit tills vidare.. det funkar det också:)


ne nu ska jag gå å göra lite välling åt lilleskrutt och sen lägga ner han, han som brukar sova vid den här tiden i vanliga fall.. men han fick vara uppe lägre idag eftersom vi va på kalas:) 


 hojj, eller cykel

senna!

idag så började jag dagen med att städa, sen så gav jag och eddie oss ut på en promenad och eddie somnade som vanligt när vi kommit ner på vägen:) när vi kom hem så åkte vi till jens farmor och drack kaffè, sen så mötte jag upp jessica hos Thomas där det blev en kopp kaffè till och eddie och bambi busade lite med.. fick kläder av jessica, hon är så snäll hon:)

var till sidensjö sedan och hälsade på några där, sen for vi hem och jag tog en promenad med voffen:)
sköönt.. IDOL,Andra avenyn tittade man på också och nu så blir det sängen snart..

är så trött efter dagens turer..

å snart är det fredag, dagarna bara rusar iväg, ska kanske åka och hälsa på sandra,håkan å moa..

natti natti...

hej

har varit på min andra promenad idag alldeles nyss.. har gått ca 8-9 km idag. känns skönt. har börjat lyssna på ljudbok när jag promenerar, har nyss lyssnat ut isprinsessan av camilla läckberg, klart läsvärd:) så nu har jag börjat lyssna på andra boken av henne- predikanten, så skönt att lyssna på ljudbok när man går..

glömde skriva tidigare att igår var jag å Jens till stan på förmiddan och shoppade, fick med han till stan:) han köpte jeans åt mig, skitsnygga, åsså for vi på rusta där jag handlade en takfläkt och en jacka, och jens köpte en ny micro, våran gamla började ryka så den kastade vi ut..
å Eddie var hos mormor medans..


ne nu blir det en sväng på affärn, ska köpa äpplen och flingor..

imorgon så ska jag och eddie på liten och stor i bjästa för första gången, ska bli kul..


ne nu ska jag kila..


bye

tjenis

igår var det treligt.. nå binglotto blev de inte men vi käkade iaf tacos och såg på freaky friday.. karlarna drack öl och spelade biljard.. i idag så klev allihop upp ca 07.00.. gav barnen mat och åt själv frukost å sen så gick jag och S ut med barnen i vagnarna på en promenad å sen bakade jag en kladdkaka till kaffèt. å nu så ska dom fara till hennes syster å henns karl...

å nå mer har vi inte hunnit med än.. jag ska ta en promenad med eddie å gå bort kladdkakan jag just ätit.. haha.. men gott vare minsann:)


bye

Flugor..

-måste nog vara det mest irriterande som finns. spelar ingen roll hur många man än slår ihjäl, så kommer de små krypen, å dom jävlrna bits också. på natten när man försöker sova smyger dom sig på en också.. allt detta för att man öppnar dörren för att vädra i en timme.. jag skyller på lagårn:)

nog om detta, håller på att göra röding, det blir vår middag idag.. smaskens..

imorrn så kommer sandra, håkan å moa och sover över och käkar tacos.. jag å sandra ska även spela bingolotto, vilket vi knappast kommer att få karlarna att göra:)

om ni undrar varför edet ibland blir så att jag skriver lite konstigt, tappar ord i meningar å dyl när jag skriver så har jag ej skrivsvårigheter, datorn gillade helt enkelt inte att jag badade den i funlightsaft så tangenterna fastnar ibland .. haha..


trevlig kväll på er..

tja!

Idag så har jag varit i bäpa hela dagen.. först var jag och eddie till Lina och olivia och hälsade på, sen gick vi på motellet och käkade lunch, köttfärslimpa med potatis,champinjonsås och lingonylt.. mums:) sen va jag ner till tomas å då kom jessica å bambi dit också, fick en påse kläder och lite annat smått å gott av henne, nappflaskan gillar eddie a lot:) 

när jag kom hem så hade älsklingen lagat mat, eller rättare sagt, handlat mat, kebarulle;) smaskens..
sen blev det promenad,Idol, bada eddie, jens har lagt ner han  å nu bir det slappa innan man ska gå å lägga sig..


skepp å hojj, eller cykel..

Hej

Var ju till bäpa idag som sagt, var först ut på en promenad och sen så blev det kycklingburgare på grillen:)mums:) efter detta så tog jag en promenad till Jessica så Eddie fick träffa Bambi, fick även kläder utav jessica till Eddie, snäll hon är, kläder behövs ju alltid:) sen tog vi e promenad till Thomas å drack ffè å sen for vi hem.. det var min dag idag det.. bye


tjenna!

Vilken underbar dag det är idag! solen skiner och alla är glada.. :) iaf jag är glad:) har nyss druckit kaffè och ska ta en promenad.. efter promenaden så blir det en sväng till" bäpa" å strosa på..

Sandra, Håkan å Moa kom å hälsade på igår ist.. trevligt värre:) Å jens som hade bakat en sockerkaka, vilket har hänt 1 gång sen vi blev tillsammmans.. Men han tycker att det räcker att han får visa sina kunskaper inom bakning iaf 1 gång per år:) hehe

Ne, nu ska jag kila..

Hojj eller cykel..


hallojj

jag måste få tacka för en trevligt kväll alla som var här igår:) så många var det inte men det var ju några iaf:)

idag så är jag nog sympatibakis.. hehe.. trött, slö, ids knsappt göra nå.. hehe..
men nu ska jag dricka kaffe å äta äppelkaka.. kanske Sandra å Håkan å Moa kommer å hälsar på ikväll. hoppas. det var ju ett tag sen vi träffades nu.. Ne nu ska jag ta å ge Eddie lite gröt..

Kram
 


Heey

Igår så var Zandra, Johny och Nellie här och åt grillat å tittade på IDOL.. det var trevligt:)  och igår förmiddag så styckades det kött för hela frysen:) kanon..

I övrigt så mår jag bra, det blir bättre och bättre varje dag:)

Eddie är 8 månader idag, åå vad tiden går fort.. tyckte han nys ar en liten plutt på 3600gram, å nu är han en 10 kilos välmående kille:) han har även börjat krypa fr några dagar sen, å nu går det undan vill jag lova:)

Idag så blir det nog en repa till city å kanske shoppa lite kläder till "Eddan"- som Zandra brukar säga.. hehe..

Ne nu ska jag gå å se vad han håller på med.. hehe.. bye

RSS 2.0