idag..

.. hare varit fullt upp, lämnat Eddie på dagis, vare till stan med Älskling, medan han va å hämtade nå grejer på mekonomen så sprang jag in på bolaget, cubus där jag köpte 2 joggingbyxor till eddie å 2 huvtröjor.. sen blev det djurmagazinet där jag köpte en sele man har runt midjan när man är ute å går med stavarna så diesel kan följa med:) sen så bleve drive in på max:) MUMS..
sen hem å va ute en sväng me eddie å sen kom zandra å hämtade upp mig, å sen jessica i bjästa å vi for till stan på shoppingkväll, där det inhandlades diverse saker, skriver om det imorrn.. å sen blev det en fika innan vi for hem:) tack för ikväll tjejer.. supertrevligt, de här får vi göra om:)

å sen så blev det en tur med stavarna å diesel fick följa med:)


Nu blire sängen..

Natti natti

Hej..

... JAAA, jag  vet:) allt för långt mellan gångerna man skriver.. har haft fullt upp med diverse saker.. imorron ska jag lägga ut lite bilder på ett projekt jag hållit på med några veckor:) .. som äntligen är färdigt..

Från det ena till det andra så går Eddie på dagis å det funkar jättebra vilket känns underbart, han vinkar bara åt en när man ska lämna han där, han verkar trivas:)

Idag så har jag hållit på å påta på här hemma medan eddie varit på dagis.. sen så åkte jag jens å eddie ner till en kompis å drack kaffè, å där var även några andra gemensamma kompisar.. trevligt värre:)
å imorrnkväll så ska jag, zandra å jessica dejta på stan, shoppingkväll då.. ska bli trevligt:)

å nyss så kom jag hem ifrån ett pass ute med stavarna.. skönt, så nu ska jag käka en smörgås med avocadoröra, recept från jessica.. smarrigt:)



Hejdå

RSS 2.0