IGÅR..

... var jag på stan, REA, i love it:)  har länge velat ha en kappa med bälte, men dom kostar ju allt mellan 800-1200 spänn, så jag har varit snål... åsså hittar jag en sån jacka i svart, 1 KVAR i min storlek, 200 spänn.. det är rea det:)
kunde inte låta bli å köpa den..

Igårkväll så va vi hos mamma å pappa, blev bjuden på at hos dom, gott:) sen så åkte jag,jens, mamma,pappa, å Eddie till martin på party.. ja va nykter jag.. nästa gång är det min tur. hehe.. åkte väl hem vid ca 21.30 för Eddie blev så trött, jens å pappa for tillbaka dit dom, skulle bara stanna en kvart.. JO sivert sa jag då, lär väl bli en timme, jens- näää ja lova, bara en kvart.. mmmh, efter 2 timmar kom dom hem... jag säger bara KARLAR i ett nötskal:)
jag satt uppe å titta på gammal Beckfilm på TV.. inte illa det heller:)








På torsdag kl 11 så är det begravning. jag gruvar mig! det kommer att bli grymt jobbigt!


 Han kommer alltid att finnas i våra hjärtan det är en sak som är säker!

vila i frid!

nu var det länge sen..

.. man skrev här!

Det har varit och är en jobbig tid just nu.. jens pappa, Eddies farfar dvs min svärfar Leif har lämnat oss:( han blev bara 63 år gammal.

Det känns så fruktansvärt tomt utan honom, han kom in varenda morgon med ÖA och drack sedan kaffè, han drog upp köksklockan varenda måndag (eftersom vi oftast glömde det) m.m. man träffade honom varenda dag.

Nu sitter man och väntar varenda morgon att han ska komma in med tidningen, men ingen kommer. det blir sällan kaffè på morgonkvisten. köksuret har stannat. den stannade nästan exakt 1 dygn efter att han gick bort, och den går inte att få igång, vi har provat i stort sett allt, men det går inte.. det känns som om allt står still, man är van att klockan i köket ALLTID gick, nu han vi ingen klocka där.
Han tog alltid diesel ut på promenader på kvällarna, m.m...

Han har betytt så oerhört mycket för jättemånga människor. Leif Olofsson var en människa man aldrig kommer att glömma, han var en av de snällaste människorna man känner. han hjälpte alla han kände, han satt aldrig still, hade alltid något att göra.  

Alla kommer att minnas honom som den snällaste personen på den här planeten ..

Nu är du borta, Du kommer alltid att finnas i våra hjärtan. Vi älskar DIG!

Vila i frid


den här låten är till dig!


http://www.youtube.com/watch?v=gqmF2mtx7XE

RSS 2.0