Hello!

.. Idag så har jag, Jens och Eddie varit nere på kajen och ätit med Jessica, Jimmy och Bambi.. Jag och Jessica åt Räkfylld rödspätta men remouladsås och stekt potatis.. MUMS! Sen så hängde J&B med oss hem en sväng, så barnen fick leka av sig lite:)
Eddie med sin Bästis Bambi:)

Och nu så väntar jag och eddie på att jens ska komma hem från Östersund, han har varit där och hämtat en skoter som jag ska ha.. jag är så himla glad.. (I love my darling:)
Ska även förberada käket, det blir köttgryta med ugnsgratinerade grönsaker och potatisklyftor.. såå gott!



Eddie äter chokladboll:)






ska även hämta ut det efterlängtade paketet som kommit på affärn, Jens tycker jag är fjantig som längtar efter att få hem en bikini mitt i vintern, men hallå, har man beställt så vill man ju ha hem det nån gång, inte vänta i evigheter, vill ju se om jag kan ha den. :) hehe


BYE

tudiluuu..

.. Idag så har jag fått besök av Jessica och hennes dotter Bambi, trevligt värre;) ! Vi surrade lite och utbytte lite recept medan barnen lekte av sig lite:)  Lotta kom förbi en sväng också, hon kom med nya Ballerina Kladdkaka:) Varför ska allt som är så onyttigt vara så fruktansvärt gott? hahaa..

Fick detta recept av Jessica som jag ska prova göra till helgen:)


nyttigt med avokado ju:)

2 stora avocado

4dl creme fraiche

1 röd lök

halv påse med kalla ärtor


3st hackade äggvitor


salt och peppar


mosa avocadon,släng i den hackade löken,i med ärtorna,salta och peppra,på med hackade äggvitorna och creme fraichen, blanda och in i kylskåpet
gott till toast och grillat:)




.... Låter så himla gott.. mummz:)


Sedan kom Zandra en sväng och drack kaffe också, nice det med:)


Har varit till mamma och pappa och ätit middag, Makaronlåda, så gott så man äter tills man storknar.. haha.. å naturligtvis så hade mamma gjort björnakaka också, å den kan man ju inte motstå... så nu är man stinn kan jag lova;)




I Helgen så blir det lite jobb, visserligen bara 17-22..  synd bara att det inte blev mer jobb den här helgen.. men det är som det är.. det kommer väl hoppas jag;) Känns så himla roligt at ha börjat jobba, man behöver det;)

Nä, nu ska jag se på Bygglov..


BYE

Jahapp..

... Då var man hemma från jobbet då, dagens pass är avklarad, blev kortpass idag.. ska jobba imorn med, fast då bara till 11 för sen så ska vi till kyrkan, alla barn som är född -09 i nätra är inbjudna, ska få nån present eller va de va:)


Vad ska man hitta på ikväll då? det blir kanske Beck-I stormens öga och dippa morötter :) muuums:)



Nä nu ska jag ta och städa undan lite här innan Eddie vaknar.. bye


Våran solstråle

Våran vovve
Kärlek

Tjohoooo...

... En så`n dà, strålande sol, dock inte strålande temperatur, minus 13.5, men iofs så hade det kunnat vara värre så man får nöja sig med 13.. haha.

Nyss har jag bakat Ölandskaka, så himla god, kan lägga ut receptet sen. Måste ju baka och frysa in till min födelsedag, inte så mycket att fira men dom som kommer, dom kommer. alltid kul med fikagäster:)

Ikväll blir det jobb, 17-22, länge sen man jobbade kväll nu, tråkigt bara med alla satans omorganisationer hit och dit, tycker verkligen synd om alla äldre, personalen också för den delen.. 
Tycker det är så dyster stämning på jobbet, känns som om personalen inte mår riktigt bra, men det är klart, dom som har bestämt allt detta, indragningar hit och dit, dom får bara högre lön och har jobbet kvar. 
Jag och Jens höll på å diskutera häromdagen, och kom fram till 1 sak, vi kan inte komma på nån av alla högdjur som sitter på arslet hela dagarna som svarar i telefonen och `är ute på tjänstärenden och `gått för dagen, Återkommer imorron, som har förtjänt av mer än 50 tusen i månaden.. INGEN!! dom borde ha en lön som en vanlig svensson dom mè.. De som verkligen är förtjänt av hög lön som tex kirurger, som hjälper folk kan få ha hög lön.. aja det tycker iaf jag.

Sorry om jag tråkat ut dig som läser!

Men jag tycker iaf att det ska bli kul att jobba ikväll!!


Heeej!

Jaja, jag vet. Jag SKA skärpa mig!

Det har varit så mycket att tänka på ett tag, det är det fortfarande med, ja, det har inte hunnits med att blogga.. tråkigt men så äre..

Eddie har hunnit fylla 1 år, storkillen:) ojojoj vad tiden går fort..  även 1 år sen allt hände med mig, hjärnblödning och 2 proppar i huvudet, jag säger bara fy fan vilken tur jag har haft.. är så jäkla glad att allt gick så bra ändå!

I övrigt så mår vi bra, klarat oss ifrån förkylningar, tack och lov! (Peppar peppar)..

Eddie ska börja på dagis, andra Mars börjar han inskolningen, kul för honom att träffa andra barn också, inte bara vara med mamma och pappa på dagarna, han behöver det:)

Nu är det många födelsedagar framöver Johnny blir 40 25 feb, Jag blir 22 1 mars, lillebror blir 20 3 mars, pappa blir 50 18 mars. mycket tårta blire, men det är gott också:) hehe..

Nä nu ska jag ta och göra mig och Eddie klar, vi ska åka till en kompis och träffa Jessica och Bambi:)


Förresten.. jag och Jens var på BIO igår, Farsan såg vi, Den var KUNG! Helt klart sevärd om du har humor som jag.. hahaaha..

Nu blev det mycket skrivet den här gången:)

Hejdå



RSS 2.0