Hallojj

Idag har jag inte gjort så mycket, varit ute en sväng men det är ju så dåligt väder så man vill bara vara inne.. har börjat läsa en bok, jag som inte läst en bok på jag vet inte hur länge:)
Men jag gillar att läsa verklighetsbaserade böcker. Boken jag läser nu heter När ingen annan ser skriven av Duncan Fairhurst.
Jag hittade den på affären och läste på baksidan och köpte den direkt..

"Det är en sann berättelse om en ung pojke som blev sviken av den person han älskade allra mest - sin far.
Från det att Duncan var fyra år blev han utnyttjad av sin Pappa. En fruktansvärd Hemlighet som han bar på sina små axlar. Uppvuxen i ett hem där sjuka ritualer var en del av vardagen, blev Duncan manipulerad, retad och sexuellt utnyttjad sv sin egen far.
Övergreppen pågick i 10 års tid och satte djupa spår i den unga själen. Sår som ledde Duncan in i missbruk och kriminalitet. När han en dag ser sin far hand i hand med en liten pojke bestämmer han sig. Det handlade inte längre bara om honom, andra tvingades uthärda samma sak. Han anmäler sin far för sexuellt utnyttjande av barn.
Det här är hans skakande berättelse om hur han tog tillbaka makten över sitt liv"

Jag ska försöka läsa lite mer ikväll. Eddie vaknar nog snart så jag ska ta å göra iordning lite mat åt honom. Måste även fixa lite käk till mig och Jens med, blir fläskfilè idag:) gött..
Måste även tillägga att vi nu blöivit husvagnsägare, vi fick nå tokryck igår å åkte å tittade på en som såg hyffsat fräsch ut, skambjöd, dom tog budet och nu står husvagnen på gårn:) inväntar bara sommar så man får komma ut och inviga den:)

Bye
Eddie


RSS 2.0