Fredag hela dagen..

.. Idag så har jag och Eddie varit och hälsat på Johan och malin. Supermysigt hus dom flyttat till :) satt och surrade med malin och fikade och sedan så for jag på affären och mötte upp Jens bror å handlade lite, vi fick för oss att käka Tacos ilag idag.. sedan åkte jag och Eddie hem en sväng innan det bar iväg till jens bror och käkade.. Efter käket blev det glass med chokladwafers och nougatsås till :)  Rätt mätt nu vill jag lova..

Åkte hem vid 19.30 och jag fyllde upp badet så Eddie fick bada medan jag vek tvätt och plockade undan på toan..
Sedan blev det pyjamas på för Eddie och sen välling.. somnadesedan till en ljudbok ( vi på saltkråkan )


Jag som hade tänkt å städa lite ikväll som jag inte färdigställde imorse, men jag ids inte :) det kommer ju en dag imorgon också :)
Får bli en kopp te och lite Allers-läsning med korsord istället :)

Hoppas på fint väder imorgon också, så vi kan vara ute.. hoppas det inte är så kallt bara, imorse var det -14.. lite kallt för Eddie å vara ute å leka i kanske ..



Alla Hjärtans dag på måndag..
Vad kan man köpa till sin käresta ? nån som har nåt förslag?
Kanske bara lagar nån smarrig middag med. är nog mer uppskattat det kanske :)




Bye

Återbesöket..

... i umeå gick galant :) får sluta med en medicin, och den andra så har jag fått en lägre dos av.. i övrigt såg allt bra ut.. :) är så glad att allt gått bra.. fick en stor klump i magen när don ropade upp mitt namn, att det var min tur.. vet inte varför egentligen.. tur att jens var med mig och var ett stöd :) Eddie och mamma satt kvar i väntrummet.

Innan återbesöket så for vi och åt lunchbuffè på Kina. å sen så for vi på Biltema och Jula..

Efteråt så for vi och träffade Denise, som jag inte träffat på flera år.. supertrevligt å träffa henne, var så länge sen.
Sedan åkte vi till Monika och drack kaffè, kul å se vars hon bor, har aldrig varit till henne förr...

sedan bar det iväg hemöver.. jag hann bara vara hemma i ca en halvtimme å sen bar det iväg till Carina som hade Lingon&Blåbär-klädvisning hemma hos henne.. köpte inget dock, men kul å se vad det fanns för kläder :) Eddie hängde också med :)





Idag så har det varit en rännardag, hälsat på en kompis å druckit kaffè, åkt å hälsat på en annan kompis som fyllde år, å sedan for vi till  min morfar som fyller år idag också.. Mycke fika idag.. hehe..

Satte fint med en timmes gympapass ikväll då :)
Har börjat gå på gympa 2 ggr i veckan.. superkul :)

ne, en kopp te och en avocado med örtsalt på det här så.. :) hehe



Nu vare ett tag sen igen..

... Ja, som sagt.. det var ett tag sen man skrev här nu. Här är det precis som vanligt, Eddie växer, den 12 januari blev han 2 år..

Storkillen våran..


Å han pratar för fullt hela tiden :)

En ny leksak har han fått också..

Han tycker det är jättekul, å vi springer bredvid å håller i snöret så det bara är att rycka ur om det skulle gå för fort..
Å när han fyllde år så fick han en jättefin hjälm av mamma å pappa som han kan ha när han kör :)




Från det ena till det andra, imorgon så ska jag på återbesök på neurologen, 2 år har gått..
Ska bli kul att se om man får sluta med medicinerna eller om man måste fortsätta ett tag till..

blir en sväng på Biltema innan jag ska dit, å sen så skulle mamma hänga på också, å hon hade bestämt att vi skulle åka å äta på en KINA-restaurang där som det är superbra kinamat på..
Mamma, pappa å jens åt där några ggr när jag låg uppe i Umeå på sjukhuset, så hon ville åka dit å käka igen, å det tackar man ju inte nej till :)


Ska försöka bli bättre med att blogga nu, ska försöka skärpa mig :)

Idag så har jag varit ut på en långpromenad med Diesel medan Eddie var på dagis, det var så superfint ute, soligt å fint, sen när jag kom hem så gjorde jag lasagne, det var supersmarrigt .. länge sen man åt det...
Sen kom Jim,Lina å William på besök å fika, det var supertrevligt :)


Ne nu ska jag gå å hänga lite tvätt..



RSS 2.0